Лаборатоар Инотек Интернасионал - Един нов поглед към здравето!

“Амбициозни и скромни, ние работим с търпение, решителност и разум към непрекъснато подобряване лечението на ежедневните заболявания в световен мащаб. Ние разчитаме най-вече на нашата енергия, на нашата индивидуална и колективна ангажираност, на базата на интеграцията на много дисциплини и култури, в дух на доверие и взаимна подкрепа.”

Арно Гобе - президент на ИНОТЕРА ГРУП

Ние сме фамилна компания със 100 годишна история, факт с който малко компании могат да се гордеят. Днес ИНОТЕРА ГРУП се управлява от г-н Арно Гобе, внук на Рене Шантеро, основател на компанията.

ИНОТЕРА ГРУП е представена в над 100 държави по света в две основни индустриални направления: производство на лекарства и медицински текстил, които хармонично се допълват и допринасят за постигането на една и съща цел - повишаване на жизнения стандарт на пациентите ни. Нашата история и фармацевтична култура ни позволяват да прилагаме научни познания и взискателност относно фармацевтичния сектор, което е голямо предимство пред конкурентите ни.

Иновациите са в основата на нашата компания. Ангажирани сме с постоянни нововъведения, както и в търсене на нови фармацевтични форми.

През месец Май 2004 г., Лаборатоар Инотек Интернасионал, част от ИНОТЕРА ГРУП, стъпи на Българския фармацевтичен пазар и преодоля много трудности, докато се превърне в един от лидерите в патологиите, в които сме представени.

Търговското представителство е специализирано в областта на женското здраве, в лечението на венозни заболявания, венозна компресия и ежедневната патология.

Днес ние сме изключително щастливи от настоящето и сме уверени в бъдещето, което ни очаква, защото се развиваме, защото сме заредени с енергия и нашите взаимоотношения са подчинени на доверието, защото се превърнахме в предпочитана компания с много добър имидж сред медицинските и фарма среди в България и защото сме посветени на една благородна кауза – подобряване на жизнения стандарт на нашите пациенти.

Като достойна част от ИНОТЕРА ГРУП, българският екип се гордее със завоюваните резултати. Разчитайки на професионалния ни опит и постоянна подкрепа от нашите партньори, усилията ни се увенчаха с успех, заедно дадохме по-голям шанс за изява на продуктите ни, като по-добрата алтернатива относно връзката полза-риск-цена за пациентите!

Основните причини за нашия успех са: ние харесваме работата си, вярваме в компанията и продуктите които представляваме, високо ценим и дълбоко уважаваме всички наши партньори!

Успешни сме, защото сме различни!

img

НАШИТЕ СЪВЕТИ

За предпазване от разширени вени

img

ПОЛЕЗНИ УПРАЖНЕНИЯ

За добра венозна циркулация

img

ОНЛАЙН ТЕСТ

Страдате ли от венозна болест?

img

СВЕТОВНА ЗДРАВНА СЕДМИЦА НА ИНОТЕК

Научете повече на www.IWHW.Online